Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

TAOTAUAJER - Heboh pasal Gambar bogel Scarlett Johansson tersebar kat internet, rami la yang cari gambar no censor Scarlett Johansson. Korang tau tak, tah macam mane pulak gambar pose Scarlett Johansson kini menjadi satu tren terbaru iaitu Gaya bergambar,'Scarlett Johanssoning'!

Photobucket

Kalau korang nak tau nih bukan lah kali pertama gambar-gambar bogel peribadi para selebriti tersebar di dunia maya. Sebelum Scarlett, beberapa wanita cantik jugak menjadi mangsa, termasuk Jessica Alba, Vanessa Hudgens, dan Demi Lovato.

Korang tengok lah trend terbaru bawah nih ,'Scarlett Johanssoning' POSE

- - - - - -
TAOTAUAJER - Wow, sungguh pelik tapi memang benar apabila seorang lelaki menangkap ikan dengan menggunakan batu di Los Angeles River , Fletcher Bridge. Dalam video tersebut merakamkan seorang lelaki menangkap ikan dengan menggunakan batu. Video tersebut dirakamkan pada February 2009. Kaki pancing mesti tengok nieh!

Photobucket

Korang boleh saksikan video di bawah nih...
memang pelik cara dia tangkap ikan, dapat pulak tuh.




TAOTAUJER : Gila hebat, guna baru pun boleh dapat tangkap ikan... ini macam boleh ar survive kalau takada batang pancing ke ape nak tangkap ikan .Amacam korang? taknak try? confrm sampai lebam tak dapat ikan..hehee - Koleksi Hebat

DAHSYAT! - Ketajaman Gigi Ikan Pirahna Yang Luar Biasa [VIDEO] 

NGERI! - Apabila Tubuh Manusia Ditemui Dalam Perut Jerung (6 Gambar) - 
- - - - - - - -
TAOTAUAJER - Segala sesuatu diciptakan ALLAH dengan berpasangan. Manusia itu sendiri terdiri dari pasangan lelaki dan perempuan, positif dan negatif. Perempuan itu walaupun termasuk golongan negatif, namun dia mesti ada sebab ada, bukan kosong belaka. Demikian pula magnet positif dan negatif Bumi.


Disini tao nak kongsikan pada korang, korang tau tak kenapa Magma Bumi Sentiasa Panas ??

- - - - - - - - -
TAOTAUAJER - Setahu korang pasal Kopi atau saintifiknyer Kafein adalah dapat hilangkan kengantukan dan menambahkan ketahanan dari kengantukan tapi korang tau tak selain itu jugak kafein ini dapat mengurangkan kemurungan ada bukti saintifik kebaikannya terhadap kesihatan manusia.

Cun kan awek nih hehe~

KOPI sering kali dianggap sebagai minuman yang kurang sihat, selain kadar kafein yang tinggi ia juga memberikan pelbagai implikasi terhadap seseorang jika pengambilannya berlebihan.

- - -
TAOTAUAJER - Memang meletup berita pasal Empire Subang Explosion nih, dimana Empire Shopping di Subang meletup dalam 3.46am 28 september. Tau tak korang ade pasangan memberitahu dimana dia dan kekasihnya melayang beberapa meter selepas terdengar bunyi letupan kuat dari dalam bangunan tersebut.

SUBANG JAYA - Seorang pemuda yang berada di bangunan Empire Shopping Gallery di sini semalam memberitahu, dia dan kekasihnya melayang beberapa meter selepas terdengar bunyi letupan kuat dari dalam bangunan tersebut.

- - -
TAOTAUAJER - Samsung nampak nyer begitu popular dan semakin berkembang maju, sepertinya nak mengalahkan pesaing-pesaing lain seperti Nokia, iPhone dan bermacam lagi.

Photobucket

Kini Impian kita untuk melihat sebuah Handphone @ smartphone yang hampir setipis kertas, mungkin akan segera terwujud dengan pelancaran handphone terbaru buatan Samsung.

- - - -
TAOTAUAJER - Sebuah video yang diupload di site YouTube menjadi heboh, dimana video tersebut menampilkan hantu perempuan di sebuah kedai telepon bimbit. Hantu perempuan yang menakutkan tersebut terlihat melewati sebuah pintu di belakang kedai.

Hantu itu sempat berhenti sekejap dan pandang kamera CCTV yang terpasang.

Video yang diupload oleh tokey kedai tersebut menjelaskan bahawa kedai tersebut dibina di atas kawasan yang dahulunya merupakan rumah panti asuhan di sewaktu zaman Victorian.

Saksikan video di bawah ini

- - -
TAOTAUAJER - Kak Kah Kah, nak pecah perut terkentut-kentut tengok video nih... kelakar giler apabila seorang lelaki Lelaki kentut ikut irama muzik klasik.

Korang saksikan video dibawah ini, amaran tao tak tanggung kalau korang gelak terkentut-kentut hehee

- - - - -
TAOTAUAJER - Semalam baru jer tao post kan pasal bayi dua muka di lahirkan di Kashmir kali nih tao jumpe pulak pasal kucing yang dilahirkan mempunyai dua muka..

PELIK...Frankenlouie yang menghidap kecacatan genetik.

MILBURY (Massachusetts): Seekor kucing istimewa dilahirkan dengan dua wajah. Frankenlouie yang tinggal bersama pemiliknya di Milbury, Massachusetts mempunyai kecacatan kelahiran genetik menyebabkan ia mempunyai tambahan wajah.

Dua wajah luar biasa dimiliki kucing itu disebabkan oleh penyakit digelar Janus yang biasanya membolehkan haiwan berkenaan hidup selama beberapa hari saja. Namun, haiwan peliharaan itu mengatasi jangkaan apabila dapat hidup lebih lama untuk meraikan hari jadinya yang ke-12.

Kemampuannya itu membolehkan Frankenlouie mencatat rekod dalam Rekod Dunia Guinness.

Frankenlouie sudah pun menjadi bintang dan muncul dalam ribuan video di YouTube. Haiwan satu dalam seribu itu sudah muncul dalam siaran televisyen seperti ‘Strange, Freaky, True’. Pemilik Frankenlouie adalah seorang jururawat haiwan.

- - - - - -
TAOTAUAJER - Kematian King of Pop memang sampai masa nih masih lagi menjadi satu misteri dan ramai di perbincangkan. Pemberitaan mengenai misteri kematian Raja Pop dunia ini kembali menyeruak ketika sidang kes kematian Michael Jackson kembali Selasa semalam (27 September 2011). Yang menjadi heboh dan banyak diperbincangkan iaitu ketika pendakwa memperlihatkan Gambar Jenazah terbaru.


Photobucket

Gambar Foto Jenazah Michael Jackson Terbaru


- - - -
TAOTAUAJER - Wow pelik sungguh dimana di Kashmir seorang bayi telah dilahirkan dengan mempunyai dua muka. Sebelum ini ade jugak banyak kejadian-kejadian pelik yang terjadi contohnye bayi berkepala dua, bayi berkepala katak dan bayi bermata satu.


Ape la nasib bayi nih...kesian tao tengok

RAWALPINDI: Seorang bayi dengan dua muka dilahirkan di Holy Family Hospital (HFH) Khamis lalu.Bayi itu yang seberat 3.2 kilogram, menghidap keadaan yang jarang berlaku yang dikenali sebagai salinan kraniofacial iaitu satu kepala dengan dua muka.Kecuali telinga, bayi itu memiliki dua hidung, dua pasang bibir dengan sumbing pada bahagian atas bibir kanan dan dua pasang mata.

- - - - - - - - - - -
TAOTAUAJER - Mesti korang penah dengarkan satu perkataan " Tolak kayu dan batu jer" tapi tidak buat seorang budak cute dari Terre Haute, Indiana ini. Seorang budak beumur 3 tahun,Natalie menjadikan mentol lampu sebagai makanan pilihannya selain gemar memakan benda-benda aneh lain seperti kayu dan batu.

Tengok lah budak comel nih, ketagihan makan makanan pelik Mentol lampu, batu dan kayu


- - - - -

TAOTAUAJER - Masihkah anda ingat penyepak penalti yang pelik hanya menggunakan tumit? Pemain bola sepak Uni Emirat Arab Theyab Awana yang menjadi sensasi di dunia maya setelah membuat gol dari titik penalti menggunakan tumitnya meninggal dalam sebuah kemalangan kereta.


Nama winger Uni Emirat Arab itu mulai menjadi sorotan publik setelah dia membuat gol penalti melalui tumit saat Uni Emirat Arab menang 6-2 atas Lebanon dalam liga persahabatan (17/7/2011).

- - - -
TAOTAUAJER - Persoalan terpenting yang bermain di fikiran pengkaji bidang angkasa kini ialah ke mana perginya serpihan dan debu daripada Upper Atmosphere Research Satellite – satelit seberat 6 tan yang terhempas ke bumi Jumaat lalu.


Ia menjadi satu misteri kini kerana satu bahagian satelit itu pun masih belum ditemui.

Sehingga kini, belum ada mana-mana pihak termasuk pihak pentadbiran angkasa lepas Amerika Syarikat (NASA) yang tahu secara tepat di mana serpihan-serpihan itu berada.

- - -
TAOTAUAJER - Wow! Natasha Demkina adalah seorang gadis di Rusia memiliki kemampuan mata Sinar X (X-Ray). kemampuan luar biasa dimana dapat melihat tembus pandang tubuh manusia. Dia bahkan dapat mengenalpasti penyakit yang diderita oleh seorang pesakit tanpa menggunakan alat bantu Ultrasound atau Sinar X.


Inilah gadis superman bacakan lagi dengan lebih lanjut apa kehebatan Gadis kecil ini

- - - - - - -
TAOTAUAJER - Tau tak korang domain yang korang selalu guna buat carian di masa ini iaitu GOOGLE telah menyambut hari lahir nya buat kali ke -13

Happy birthday to you google

Hari ini, logo Google biasa digantikan dengan gambar kek beserta huruf bebentuk nama di atas ruangan carian google itu dan sedang mengenakan topi ulang tahun.

- -
TAOTAUAJER - Akhir nya isu movie yang paling kontroversi dalam bulan ini iaitu Hantu Bonceng. Isu filem Hantu Bonceng yang dikatakan mempersendakan kalimah syahadah akhirnya selesai selepas Ketua Dewan Pemuda PAS (DPP) yang diwakili Nasrudin Hassan menerima penjelasan daripada penerbit filem tersebut Ahmad Idham Ahmad Nadzri.

Tengok tu Ahmad Idham dah bersalam-salaman dah

Excellent Pictures dalam satu kenyataan di sini, Isnin, berkata dalam pertemuan itu kedua-dua pihak sebulat suara mencapai penyelesaian dalam suasana yang cukup mesra dan menganggap isu berkenaan tidak perlu diperbesarkan lagi.

- - -




TAOTAUAJER - Crocs meluncurkan kembali koleksi barunya, yaitu Crocs Chameleons. Keunikan koleksi ini adalah perubahan warna yang terjadi ketika sepatu berada di bawah sinaran matahari. Dengan latar belakang permukaan yang lebih halus, sandal clogs ini memancarkan siluet tiga dimensi dalam berbagai pilihan warna.


Koleksi sandal yang ditujukan untuk anak-anak ini memiliki lapisan atas tembus pandang yang terbuat dari bahan Thermoplastic polyurethane, yang lembut serta memberikan warna yang bercahaya.

- -
TAOTAUAJER - Betapa bersarnya kuasa Allah dalam mencipta mata kita, disini tao nak kongsikan korang pasal ilusi mata. Dimana gambar asalnyer warna itam putih tapi korang dapat tengok gambr tersebut berwarna.

saksikan video di bawah ini

- -
TAOTAUAJER - Ini lagi kisah Fenomena berkenaan matahari dimana dalam satu video yang dirakam oleh NASA satu letusan api dari matahari keluar berbentuk seperti ANGEL atau pon malaikat berkepak.

Photobucket

LONDON – Tak disangka-sangka, bentuk menakjubkan seperti ‘Malaikat’ telah ditemui dan dirakam di matahari. Saksikan video dibawah ini nanti.

- - - -
TAOTAUAJER - Kebelakangan nih tao asyik post pasal katak jer...hehe. Disini tao nak kongikan pada korang perkara yang akan membuatkan korang berasa geli. Dimana, di China seorang lelaki mengamalkan makan katak hidup-hidup untuk mengubati sakit perut yang di hadapinyer.

Di Wilayah Jianxi, China, Jiang Musheng (66thn) sering merasa sakit perut dan batuk selama bertahun tahun ketika dia masih muda dan berumur 26 tahun.

- - -
TAOTAUAJER - Wow, tahniah buat Abe Feroz kerana telah berjaya membuka domain sendiri iaitu http://jiwarosak.com/ . Tak sangka setelah lama beliau betapak di blogspot kini dah betukar kepada .com jer.

Blog beliu pon banyak informasi dari dulu lagi dan seronok di baca, tao jer nih tak tau la bile lagi nak bertukar domain.. Congrats AbgFeroz gud luck semoga lebih berjaya di masa hadapan.

Disini tao nak tag beberapa orang yang juga tak kurang hebat nyer ceritamamat.com, gobblogz , DUNIA EDY .
- -
TAOTAUAJER - TANDUK sering dikaitkan dengan haiwan yang meragut rumput seperti kambing dan rusa. Namun begitu, hanya haiwan jantan yang memiliki tanduk.


Bagaimanapun, seorang wanita China telah ditumbuhi sebatang tanduk menyerupai tanduk kambing di tepi kiri kepalanya.

- - - - -


TAOTAUAJER - Semalam tao ade postkan tentang Ditemukan katak berbunyi macam kucing kan, hari nih tao nak tunjukkan videonyer pulak.

Seekor katak besar mengeluarkan bunyi yang menyerupai kucing sewaktu dirakam. Video tersebut di upload dalam Youtube dan bertajuk "Amazing Meowing Frog".

Saksikan video dibawah ini

- - - -
TAOTAUAJER - Akhirnya Satelit milik NASA, Upper Atmosphere Research Satellite (UARS) telah menghantam bumi. Lokasi jatuh UARS di Lautan Pasifik di wilayah Kanada.

Satu siri video menunjukkan UARS kapal angkasa memasuki atmosfera telah muncul, dimana dilihat di Texas dan California yang rakam oleh stesen-stesen berita.

Photobucket

Saksikan video di bawah ini

- - -
TAOTAUAJER - Ternyata di hujung pelangi tiada periuk berisi emas, kata orang la. Seorang penumpang berjaya mengabadikan gambar menakjubkan dari sebuah pelangi sewaktu sedang memandu di jalan raya.

Inil lah Fenoena yang pelik tentang pelangi, sebelum nih ade jugak tentang pelangi senyum..tu pun pelik jugak dan pelang bulat juga.

Mesti korang pon tak penah lihat kejadian macam nih kan, pelangi berpenghujung di Jalan raya.

- - -
TAOTAUTAJER - Sejumlah penyelidik di India menemukan 12 spesies katak baru. Selain spesies baru, mereka juga berhasil menemukan tiga spesies katak @ kodok yang dianggap sudah pupus.


Kalau korang nak tau "Katak adalah binatang yang sangat penting. Mereka adalah penunjuk perubahan persekitaran, bukan hanya perubahan iklim, tetapi juga peringkat pencemaran," kata ketua pasukan penyelidik yang juga ahli biologi dari University of Delhi, Sathyabhama Das Biju, seperti dikutip dari agensi berita Associated Press, minggu, 18 September 2011.

Selain penting untuk India, penemuan ini juga sangat berarti bagi dunia. Menurut kumpulan pemuliharaan, Global Wildlife Conservation, sebanyak 32 peratus katak terancam. Katak menjadi langka kerana rosaknya habitat atau pencemaran linkungan yang luar biasa parah.

Katak baru ini sangat jarang dan hanya ditemui di tempat tertentu. Biju berharap kawasan tempat ditemukannya katak-katak ini masuk dalam kategori pemuliharaan. "Malangnya, India hanya fokus melindungi dua haiwan, yakni gajah dan harimau. Sedangkan untuk amfibia kurang peduli, bahkan dana sangat sedikit," kata Biju.

Untuk mencari katak ini, para saintis melakukan kajian bertahun-tahun. Mereka juga harus tinggal di hutan yang gelap dan lembap untuk mendengar suara katak. Selain itu, harus teliti dan pelan-pelan melihat setiap celah batu dengan senter. Menurut biju, mereka juga mencari katak yang aktif di malam hari dan bersuara mirip kucing. Pelik kan ade katak bersuara macam kucing.

Penemuan ini dilaporkan dalam jurnal International Taxonomy Zootaxa. Dengan penemuan ini, maka jenis katak di India tercatat ada 336. Biju menganggarkan jumlah tersebut hanya separuh dari jenis katak yang hidup di alam liar di India.



SUMBER | Tempointeraktif
- - - - -


TAOTAUAJER - Heboh dengan berita Satelit UARS yang tak jatuh-jatuh, disini tao nak kongsikan pada korang satu panorama yang sangat berharga sekali dimana mungkin korang takkan dapat tengok dengan mata kepala sendiri.


Jom kita mengembara bersama tao seminit mengelilingi bumi saksikan video di bawah ini

- - - - - - - -
TAOTAUAJER - OMG! Di China terdapat seorang tua yang mempunyai tanduk, tapi tanduk tu tak de la macam Hellboy sebab tanduknyer ade satu sahaja di belakang kepala lelaki tersebut.

Photobucket

Pernah tak korang bayangkan apabila lelaki inib baring mesti terasa sakit pada tanduk tu kan

- - - - -
TAOTAUAJER - Woah! laju jer korang klik post nih eh... Setelah sekian lama tao menyimpan gambar evolusi pakaian dalam wanita dibawah ini baru lah tao temui evolusi terbaru bagi evolusi pakaian dalam wanita tahun ini 2011. Memang pelik bentuk nyer dan semakin kecil.


Evolusi pakaian dalam wanita dari tahun ke tahun sebelum 2020 iaitu 2011 telah muncul evolusi terbaru iaitu C-string.

Perlihatkan evolusi pakaian dalam wanita terbaru di bawah ini macam mane la agak nyer ye?
Maafkan tao gambar-gambar di bawah ini kurang menyenangkan

Photobucket
- - - -
TAOTAUAJER - Tao ingatkan isu kontroversi pasal Hantu bonceng sudah habis,Hari ini keluar berita BERNAMA dimana JAKIM telah Sahkan Dialog Tidak Persenda Nabi Muhammad.


KUALA LUMPUR : Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) mengesahkan dialog mengenai syahadah dalam filem Hantu Bonceng tidak mempersendakan Nabi Muhammad.

- - -
TAOTAUAJER - Drama remaja yang sangat populer di Taiwan, Love Recipe, dan mulai ditayangkan di negara itu pada 4 September lalu heboh.

Dalam laporan yang Majalah Next, Khamis (22/9/2011), dalam promosi foto drama itu terlihat pelakun Kenji Wu bersandar di mobil dan di balik badannya terlihat
perempuan melihat ke arah kamera.

Para kru telah memastikan van itu kosong sewaktu sesi pengambilan foto itu berlangsung.

- -

TAOTAUAJER - Memandangkan sudah nak hujung tahun ini, maka banyak la peperiksaan yang akan dijalan kan disini tao nak kongsikan pada korang dan jugak buat ibu bapa korang.


Dimana tao nak kongsikan satu tips amalan yang baik oleh ibu bapa supaya anak-anak yang mengambil peperiksaan UPSR/PMR/SPM dan juga bagi Mahasiswa/siswi menjawab soalan peperiksaan dengan tenang.

- - - - -
TAOTAUAJER - Sebelum ini tao pernah post bagi tau pada korang dimana ura-ura NASA ada satelit usang yang akan jatuh ke bumi. Korang boleh baca post yang sebelum nyer KLIK SINI.
Fakta menarik menegenai ura-ura berita satelit seberat 5 tan bakal terhempas ke bumi.

Kali ini pulak, NASA telah meramal Satelit usang tersebut akan jatuh kebumi pada jumaat ini.

Sebuah satelit Pentadbiran Aeronautik dan Angkasa Lepas Kebangsaan (NASA) sebesar bas pesiaran yang berusia 20 tahun diramal jatuh ke bumi pada Jumaat ini.

Saksikan video Satelit 5 tan yang bakal terhempas ke bumi dibawah ini

- - - - -
TAOTAUAJER - OMG! pelik dan sungguh aneh apabila ubi yang dijumpai sangat menyerupai tubuh manusia berpasangan lelaki dan perempuan.


Lihat lah ubi tersebut sangat menyerupai pasangan lelaki dan perempuan bogel

- - - - -
TAOTAUAJER - Seperti yang anda ketahui Busuk dimana tempat anda bing blog yang terkenal, tao pon dah lame bertapak ping disana. Korang tau tak Busuk sekarang sudah ade satu widget baru iaitu widget perkongsian trafik.

Photobucket

kalau korang nak tau ping.busuk kini telah menyediakan perkhidmatan pertukaran traffic kepada anda melalui widget yang kami reka khas untuk anda yang mahu mempromosikan laman anda. Buat masa sekarang mungkin widget ini bergerak perlahan kerana masih baru lagi. harap maklum.
busuk
korang tau tak bagaimana widget ini berfungsi? - widget ini akan memberikan pulangan trafik kepada korang yang telah menyumbang trafik kepada artikel user lain.. dalam erti kata lain, sekiranya busuk mendapati korang telah memberi 1 trafik kepada artikel lain, busuk akan memberikan 2 trafik kepada korang.. sekiranya 5, kami beri 10 kepada anda..

adakah sistem widget ini adil? - boleh dikatakan hampir 100% adil kerana, artikel yang akan terpapar di laman blog korang (sekiranya anda menggunakan widget ini) juga adalah dikalangan mereka yang meletakkan widget ini juga.. sekiranya laman seseorang itu tidak menyumbang trafik ke laman lain yang menyertai widget ini, peratusan hits ke blognya juga akan dikawal oleh sistem busuk..

Terdapat 3 jenis widget iaitu





Begini lah widget nyer

Photobucket


INGIN INSTALL WIDGET MACAM INI DI BLOG ANDA ? JOM IKUT LINK SINI


Link
- - -
TAOTAUAJER - Bunyi nyer macam pelik jer kan, haaa.. yang lelaki tuh ramai la yang nak bacer nih bila sebut payudara nih. Tapi takper sebagai info, dengan cara di tampar anda iaitu wanita boleh membesarkan payudara anda seperti scarlett johansson....opss! hehee

Photobucket

saksikan video besarkan payudara dengan cara dilempang di bawah ini

- - - - - - -


TAOTAUAJER - Semenjak kebelakangan ini Facebook telah banyak mebuat perubahan pada layout dan juga option-option nyer dimana lebih complicated dan semak. Pasti ini yang korang tercari-cari kan buat masa ini... tukar yang baru kepada yang lama.

Kepada korang yang Facebook nyer da bertukar baru Jom tukar ke pada Facebook yang lama korang try jer la dulu cara ini, ikuti step di bawah ini.

- - -
TAOTAUAJER - Topik yang masih hot buat masa ini tentang Filem Hantu bonceng. Ustaz Azhar Idrus membuat penjelasan terhadap Filem Hantu Bonceng.

Seperti mana post tao yang sebelum ini Ahmad Idham telah membalas email seorang hamba Allah yang menegur secara baik dan ini adalah balasan email tersebut... KLIK SINI


Saksikan Penjelasan Ustaz Azhar Idrus terhadap Filem Hantu Bonceng di bawah ini

- - - -
TAOTAUJER - Setelah perfume beraroma "PELIK" semakin banyak di pasaran, mulai dari perfume beraroma buku, darah ( lady gaga keluarkan ), sperma pon ader hinggakan urin air kencing pon ader. Sekarang, perfume berbau makanan pun akan dibuat.



perfume kuah kari telah dibuat...ape ke pelik

- - -
TAOTAUAJER - seperti yang kita telah tau tentang isu Tentang Hantu Bonceng Hina Islam sedang menjadi isu hangat buat masa ini. Disini tao nak kongsikan pada korang dimana Ahmad Idham telah membuat satu temubual E-mail terhadap Movie Hantu Bonceng Hina Islam.

Sepertimana post tao yang sebelum ini GEMPAR! | "Hantu Bonceng" digesa untuk menghentikan tayangan nyer Photobucket



Photobucket

Dalam email tersebut diperkatakan "Hantu Bonceng telah memperlihatkan adegan ‘Azan’, ucapan dua kalimah syahadah dan perlakuan tasyahud akhir dijadikan babak jenaka."

Isu ini memang panas sehinggakan seorang pembaca meng e-mailkan pendapat nyer kepada Ahmad Idham dan jawapan yang Ahmad Idham berikan:

- - - - - -


TAOTAUAJER - Mesti korang pelikkan kenape, sebelum ini tao jugak telah postkan pada page taotauajer dimana Salah satu babak yang dilakonkan secara tidak langsung menghina Rasulullah SAW apabila Zizan menyebut "Ashaduanna Muhammadar Syaitan" yang membawa maksud "Aku naik saksi bahawa Muhammad itu Syaitan"

saksikan video dan penjelasan di bawah ini

- - - - -